Vi klarer det hele med et smil

Vi besidder store evner indenfor en bred række af fagområder, hvad end det er havearbejde, murerarbejde eller belægningsabejde, klarer vi det hele med et stort smil.

Entreprenørarbejde

Alle opgaver udføres indenfor gravearbejde, vandledninger, kabler etc. Anlægsarbejde, jord og beton, nedrivning etc. Omfangsdræn, markdræn og tørvandsledning (regnvand) med mini- og rendegraver.

Den Alsidige Kloak ApS

Autoriseret kloakmester

Som autoriseret kloakmester udføres al kloakarbejde i overensstemmelse med de foreskrevne regler og procedurer. Vi har erfaring med alt indenfor kloakering om det så gælder tv-inspektion, rørskader eller højvandslukke.

Tømrer- og snedkerarbejde

Vi udfører diverse tømrer- og snedkeropgaver og gør det i topklasse.
Vi har med vores mange år i branchen løst et utal af tømrer- og snedkerrelaterede opgaver. Om du skal have lavet en tilbygning eller sat et vindue i gavlen, står vi klar til at hjælpe.

Ejendomsservice

Murerreparationer, malerarbejde, kalk/hvidtning af udvendige og indvendige vægge, rensning og vask af tagrender på alle typer boliger, samt meget andet der vedrører vedligeholdelse af ejendomme. Kørsel med traktor til fortorv og stisystemer. Udstyr: Kost, skrabeblad/plov, sneslynge og saltspreder.

Have og grøn service

Der kan udarbejdes tilbud på alle typer vedligehold af haver og grønne arealer hos private og virksomheder. Eller der kan ringes hvis haven fuldstændig har taget magten fra en og der ønskes en totaloprydning.

Træfældning, rod og stubfræsning

Alt indenfor træfældning, topkapning og beskæring udføres med hensyn, forsigtighed og ekspertise. Også her udarbejdes tilbud, der passer den enkelte kunde angående oprydning, bortkørsel af affald etc.

Belægningsarbejde

Tilbud gives på langt de fleste typer belægninger. Alt belægningarbejde udføres efter gældende normer for bæreevne, underlag etc. Alle tilbud udarbejdes individuelt i forhold til belægningens placering, adgangsforhold etc.